WT – за деца и младежи


Защо точно WINGTSUN е подходящ за деца и младежи?

Във времена на Gameboy, Xbox u Fastfood движението и здравето остават на заден план, и много деца и младежи са недостатъчно физически развити. Вследствие на което им е трудно да се концентрират, имат проблем с общуването и приобщаването към групи, детска градина или училище. Ние искаме чрез целеви физически и психически упражнения, доказали се с годините в нашата вече 250-годишна история, да освободим и стимулираме децата и младежите в тяхното бъдещо развитие. Освен способността за самоотбрана, децата и младежите развиват увереност и самочувствие.

Особено важно във времена на нарастващо насилие между деца и при подрастващи, WINGTSUN развива нравственост, увереност и правилна преценка при опасни ситуации.

Нашият дългогодишен опит в тази област показва, че WINGTSUN тренировката за деца и младежи, помага по-добре да се справят в ежедневието, увеличава социализацията и способността спокойно и правилно да реагират в критични ситуации.

Тренировката с партньор помага да се освободят от страха от допир, учи на координация и е изключително полезна. WINGTSUN просто доставя удоволствие!


Цели на обучението

  • развиване на контрол върху собственото тяло;
  • трениране на концентрация и издържливост;
  • укрепване на самочувствието и способността за отстояване на себе си;
  • размяната на роли тренира социализацията, мъдрото поддаване и правилната реакция.